Σχετικά με εμάς

Ανοίξαμε το 2005 το κατάστημά μας ως μια εναλλακτική πρόταση στο χώρο της υγείας και της ομορφιάς, με προϊόντα θεραπείας και περιποίησης πιστοποιημένα οργανικά, χωρίς πρόσθετα χημικά και βλαβερές ουσίες, για τη γυναίκα, τον άνδρα, και το παιδί.

Στα πλαίσια αυτά προσφέραμε και προσφέρουμε προϊόντα εναλλακτικής θεραπείας όπως βότανα, συμπληρώματα υγείας, Ανθοϊάματα Dr Bach και Αγιουρβέδα καθώς και οργανικά καλλυντικά, αιθέρια έλαια και λάδια.

Ακολουθώντας τη ρήση «είμαστε αυτό που τρώμε» όλο και περισσότερος κόσμος αντιλαμβάνεται πόσο επιβλαβή είναι για την υγεία μας τα κάθε είδους χημικά και πρόσθετα που κρύβονται στα τρόφιμα και πόσο σημαντικό είναι να επιλέγουμε αγνά προϊόντα.

Κατανοώντας αυτή την κοινή ανάγκη και επιθυμώντας να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στον τομέα των βιολογικών προϊόντων δημιουργήσαμε στον ήδη γνωστό και οικείο σας χώρο το Botanica Bio Market.

Καθημερινά αναζητούμε για σας προϊόντα με γνώμονα την ποιότητα. Τα φρούτα και τα λαχανικά φτάνουν σε εμάς φρέσκα, κατ’ ευθείαν από την ελληνική ύπαιθρο από πιστοποιημένους παραγωγούς που καλλιεργούν με μεράκι και κυρίως με σεβασμό στον καταναλωτή, ακολουθώντας φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές με αποτέλεσμα ένα προϊόν αγνό. Φυσικά δεν σταματάμε εδώ.

Στο Botanica Bio Market θα βρείτε μια πλήρη αγορά τροφίμων που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων προϊόντα ψυγείου και κατάψυξης, παιδικές τροφές, τρόφιμα χωρίς γλουτένη, υπερτροφές, και πολλά άλλα ακόμη καλύπτοντας έτσι κάθε σας απαίτηση.

Πάντα δίπλα σας!

Γνωρίζουμε τις ανάγκες σας και είμαστε πάντα δίπλα σας. Χωρίς καμιά επιβάρυνση αναλαμβάνουμε την Δωρεάν αποστολή των προϊόντων στο χώρο σας.

Το κατάστημα μας είναι πιστοποιημένο από τον Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων.

Scroll to Top